vrijdag 14 november 2014

Alles over babyslofjes

Waarom zijn babyslofjes zo duur?

Veel babyslofjes zitten in de prijsklasse tussen de 20 en 40 euro. Dat is natuurlijk geen koopje, temeer daar ze geen jaar met een paar slofjes doen. Voor de ontwikkeling en groei van de voetjes is het ontzettend belangrijk dat het juiste schoeisel wordt gebruikt, het kan de ontwikkeling helpen of belemmeren. Voor een gezonde ontwikkeling zijn goede slofjes gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leder. Het is belangrijker om wat meer geld uit te geven aan goede schoentjes in plaats van aan dure kleding.

Kan ik gebruikte slofjes voor mijn kindje gebruiken?

Beter van niet. Slofjes vormen zich naar de voetjes van het kind, waardoor ze eigenlijk alleen goed gedragen kunnen worden door de eerste drager.

Wat is het beste soort schoentje voor een kindje van 0-6 maanden?

Blote voetjes is op deze leeftijd altijd het beste, tenzij de voetjes warm gehouden moeten worden bij kouder weer.

Wat is het beste schoentje voor kruipertjes?

Ook nu zijn blote voetjes het beste, maar je kunt slofjes overwegen ivm bescherming van de teentjes en bovenkant van het voetje. De teentjes moet in elk geval vrij kunnen bewegen in de slofjes, dus pas op met te krappe slofjes. Zie hier alle slofjes

Wat is het beste schoentje voor beginnende lopertjes?

Wederom, zo vaak mogelijk op blote voetjes laten lopen. Natuurlijk heb je voor buiten lopen schoentjes nodig met een dun rubber zooltje, zie hier alle eerste loopschoentjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten